Cum alegi bariera automată potrivită, cameromania.com
Barierele automate reprezintă o soluție de securitate simplă, dar eficientă, fiind destinate utilizării intensive și continue.
Acestea reprezintă soluțiile ideale pentru intrări cu trafic intens precum cele din cadrul spitalelor, stadioanelor, centrelor comerciale sau rezidențiale, autostrăzilor.

Structura lor simplă și discretă se adaptează mediului în care sunt instalate, fiind utilizate adesea atât în zone cu blocuri de locuințe cât și în zone industriale sau comerciale, deoarece nu necesită ocuparea unui anumit spațiu ca în cazul instalării unor porți.

Bariera automată constă într-un braț mobil și o structură fixă la nivelul căreia se află sistemul automat și de control electronic. Astfel, cu un simplu click de la distanță poți ridica sau lăsa bariera mobilă.

Pentru a face o alegere informată atunci când optezi pentru o barieră automată, trebuie să ai în vedere anumiți factori importanți.
 
  • Scopul. Bariera trebuie să servească eficient scopului căreia îi este destinată, cum ar fi de securitate, de control acces pe anumite categorii (rezidenți, abonați).
Trebuie să stabilești ce nevoi ai. De exemplu, bariera va avea o utilizare ocazională pentru acces rezidențial sau o utilizare intensivă pentru o facilitate industrială sau comercială? Tipul de barieră ales depinde de capacitatea și performanța necesare, dar și de domeniul de utilizare sau aria de activitate.
Nivelul de securitate poate varia în funcție de specificul obiectivului unde este amplasată. De exemplu, o locație cu trafic intens necesită un tip diferit de barieră față de una care este accesată ocazional. De asemenea, este posibil ca specificul locației să impună ca nevoile de securitate să se armonizate cu un aspect prietenos și primitor pentru public.
 
  • Materialul barierei. Acesta influențează rezistența, greutatea și aspectul barierei. Materialele cel mai des utilizate sunt metalul, plasticul și lemnul.
 
  • Mărime, dimensiuni. Bariera aleasă trebuie să aibă mărimea potrivită scopului în care este utilizată și trebuie să se încadreze în spațiul în care va fi poziționată.
 
  • Rezistență. Bariera aleasă trebuie să reziste forțelor la care va fi supusă, precum vântul, impactul sau presiunea.
​​​​​​​
  • Transferabilitatea. Dacă bariera trebuie mutată frecvent, alege una ușoară și ușor de transportat.
​​​​​​​
  • Întreținere. Ușurința la curățare și întreținere va afecta aspectul pe termen lung și funcționalitatea barierei.
​​​​​​​
  • Costul. Stabilește bugetul și alege o barieră care este atât eficientă cât și accesibilă ca preț dar gândește pe termen lung pentru co urmărești o investiție care să reziste cât mai mult.
​​​​​​​
  • Aspectul. Bariera aleasă trebuie să se încadreze în estetica mediului înconjurător și în schema generală de design.
​​​​​​​
  • Reglementări. Bariera trebuie să corespundă reglementărilor și standardelor de siguranță în vigoare.
​​​​​​​
  • Alte accesorii de siguranță, protecție împotriva vandalismului, lumini LED, fotocelule etc.
 
Dacă ai nevoie de o astfel de soluție pentru proiectul tău, nu ezita să ne contactezi.





Incarcare...






Conexiunea a fost inchisa. Va rugam sa reincarcati pentru a restabili functionalitatea.





Conexiunea a fost inchisa. Va rugam sa reincarcati pentru a restabili functionalitatea.

Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙